Diy Origami Kerstboom Vouwen

Diy Origami Kerstboom Vouwen. Door de gaten die je als patroon in je vouwwerk hebt geknipt zie je lichtjes flakkeren. De tekst bij de kerstster is ook een hand uitgesneden stempel.

Origami ster vouwen DIY Ivette's life YouTube
Origami ster vouwen DIY Ivette's life YouTube from www.youtube.com

Origami kerstboom vouwen voor kinderen. Bekijk meer ideeën over kerst knutselen, kerst, kerstmis. Vouw daarna ook je blaadje dubbel over beide diagonale.

Te Koop In Onze Origami Webshop.


Vouw een kruis in je vouwblaadje door ‘m twee keer dubbel te vouwen. Deze kerstboom van briefjes van 5 euro heb ik aan men metekindje gegeven. Omdat er niet echt een beschrijving bij staat hoe het moet, heb ik het zelf maar uitgevogeld.

Het Is Best Een Beetje Lastig, Maar Als Je De Basis Van Origami Onder De Knie Hebt, Is Dit Ook Goed Te Doen.


(deze handeling is moeilijk uit te leggen en kun je beter even bekijken in de video. Hoe de aarding van het elektrische systeem uit te voeren. Laat steeds een klein beetje ruimte tussen elke vouw.

Naast Het Traditionele Origami Vouwen, Bestaat Er Ook Een Origami Techniek Die Meer Gebaseerd Is Op Snijden.


Als je geen servetring hebt, kun je natuurlijk ook een stukje touw gebruiken om je. De kerstboom versieren is een leuk klusje. De achterzijde van de kaart is blanco.

Leg Het Papier Vervolgens Met De Punt Naar Je Toe Zoals Je Ziet Op De Foto.


Perfect voor helemaal in de kerststemming te komen. Origami kerstballen voor in de boom het vouwen van de kerstballen van papier lijkt misschien ingewikkeld, maar is het helemaal niet! Vandaag een video helemaal in de kerstsferen, we gaan namelijk een origami kerstboom vouwen (diy).

Zo Vouw Je Een Kerstboom Van Een Servet.


Het vouwen van origami met kerstmis is ook een enorm plezier voor de kinderen. Vouw het papier van links naar rechts en weer terug. Dat kan heel makkelijk als je de volgende stappen volgt:

Post a Comment

0 Comments